Svečano otvoren Premium salon poslovne klase na Međunarodnom aerodromu Sarajevo

    U prisustvu brojnih zvanica danas je na Međunarodnom aerodromu Sarajevo otvoren Premium salon poslovne klase.

     

    Direktor Međunarodnog aerodroma Sarajevo gosp. Alan Bajić i predsjednik Nadzornog odbora, gosp. Benjamin Mešak su svečanim presjecanjem vrpce zvanično otvorili vrata ovog ekskluzivnog salona.

    “Realizacija i ovoga projekta je na tragu pozitivnih pomaka koji se dešavaju na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, kada je riječ o unapređenju kvaliteta usluga. Čestitam Upravi i svim uposlenicima aerodroma na kontinuiranom rastu i unapređenju u svim segmentima poslovanja, te se radujem nastavku naše uspješne saradnje, kao i novim projektima koji su pred nama.” rekao je gosp. Mešak.

    "S ponosom vam predstavljamo naš novi Premium salon poslovne klase, koji predstavlja još jedan korak u nizu unapređenja usluga Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

    Ovaj ekskluzivni salon je mjesto gdje naši putnici mogu uživati, opustiti se i pripremiti za svoje putovanje, a u isto vrijeme se osjećati ugodno i dobrodošlo. Zahvaljujem se svima koji su doprinijeli realizaciji ovog značajnog projekta i pozivam sve naše putnike da posjete Premium salon i uživaju u vrhunskoj usluzi koja im je na raspolaganju,” izjavio je direktor Međunarodnog aerodroma Sarajevo, gosp.Bajić.

    Premium salon se nalazi na drugom spratu Terminala B i zauzima blizu 400 m2 prostora sa kapacitetom od 85 sjedećih mjesta.

     

    Sastoji se od četiri glavne i tri dodatne zone: zona usluge, zona za objedovanje, zona za odmaranje i zona rada. Dodatne zone su prostorija za obavljanje molitve, sala za održavanje poslovnih sastanaka i studio – apartman, kao i toaleta, te odvojenom prostorijom za tuširanje.

    Opremanje premium salona povjereno je stručnom timu kompanije Inside namještaj, koji je pažljivo birajući odabrane materijale i detalje u potpunosti opravdao naša očekivanja.

    Boravak u premium salonu omogućava putnicima potpuno novi i poseban ugođaj koncipiran u skladu sa industrijskim standardima u navedenom domenu, kao i očekivanjima i specifičnim zahtjevima putnika koji prilikom putovanja i boravka na aerodromima koriste usluge poslovnih salona.

    Svim korisnicima salona na raspolaganju će biti izuzetna ponuda cateringa koja uključuje hladna i topla jela domaće i internacionalne kuhinje, širok izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića, kao i toplih napitaka, uz izvrstan desertni program.

    Mirnu i relaksirajuću atmosferu uz ambijentalnu rasvjetu, upotpunjuje pogled koji se dužinom cijelog salona pruža prema terasi sa pogledom na pistu sarajevskog Aerodroma. Putnicima je omogućen i izlazak na terasu na kojoj je dozvoljeno konzumiranje cigareta.

    Za korisnike studio-apartmana obezbjeđena je potpuna privatnost uz mogućnost korištenja privatnog kupatila.

     

     Cijena usluge korištenja Premium salona poslovne klase:

      Putnici poslovne klase 80,00 KM

    Putnici koji putuju drugom klasom – walk in korisnici 100,00 KM

    Studio apartman (na poseban zahtjev ) kapacitet 7 osoba – 500,00 KM

    Konferencijska sala za sastanke (na poseban zahtjev) – 400,00 KM

     Korištenje salona je vremenski ograničeno na tri sata

     

    Omogućili smo i dodatnu pogodnost  – naredna tri mjeseca 40 % popusta za korisnike Premium salona!

    Uživajte u vrhunskoj ponudi Premium salona poslovne klase na Međunarodnom aerodromu Sarajevo!